Este Puente de Diciembre esquía en el Solsonès!

POST WEB. NEU 2016POST WEB. NEU 2016 (1)
Los optimistas ya lo decían y las previsiones nos lo anunciaron: ¡este año la nieve llega temprano!
Estamos muy contentos de comunicaros que ya tenemos nieve a la zona norte de la comarca y se dice que ha venido para quedarse.

A l’estació d’esquí alpí de la nostra comarca, el Port del Compte, ho saben i per això ja estan preparats per a obrir el pròxim dissabte dia 3 de Desembre.
El Port del Compte és una estació ideal per a famílies i per a aquell esquiador que vol esquiar tranquil i gaudint d’aquest esport.
Té un total de 37 pistes de diferents nivells d’exigència per a fer del teu dia una experiència per a recordar.

http://www.portdelcomte.net/index.php/ca/inici-estiu.html

Si en canvi el que us agrada és l’esquí nòrdic, l’estació de Tuixent la Vansa ja és oberta d’es d’avui mateix amb 27 km de pista per a esquiar.
Esquia posant tu mateix els límits i decidint fins a on vols anar, sigui sol o acompanyat i endinsat en els recorreguts que Tuixent La Vansa t’ofereix.

http://www.tuixent-lavansa.com/pagina/inicial

Pots complementa la teva esquiada amb l’àmplia oferta d’aprèski que tenim a la nostra zona i a Solsona concretament: Cultura, Arquitectura, Espectacles…

I després d’un dia intens, que millor per a recuperar-se que gaudir de la tranquil·litat, el descans i el benestar que els oferim a l’Hotel la Freixera.
Un te calent, la llar de foc, … Un tastet d’història en una casa del segle XIV amb totes les comoditats d’avui en dia.
Hotel la Freixera, confort 4 estrelles.
www.lafreixera.com